abrakadabra

Művészetterápiás gyakorlatok a Patreon oldalán!

 

mindennapi fárasztó munka utáni tartalmas kikapcsolódás

stresszoldás

önismereted fejlesztése

kreativitásod fejlesztése

inspiráció, mellyel egyéb alkotó tevékenységedet támogatod

értékes együtt töltött idő barátokkal, családdal

olyan tér és idő megteremtése, ahol belső hangodra figyelhetsz

eligazodás dilemmáid tengerében

feltöltődés

Az ABRAKADABRA felületén hetente új  kreatív, alkotó, és alkotásokat befogadó gyakorlatot találsz, ami lehet irodalom, képzőművészet, zene vagy mozgás témájú, vagy akár többféle egyszerre, valamint lehet befogadásra épülő, (például zenehallgatás), vagy cselekvést igénylő (például festés).

A tartalomhoz havi 3 EUR hozzájárulással férsz hozzá. Támogatásodat regisztráció után, minden hó elején vonja le a rendszer, és bármikor lemondhatod, vagy újraindíthatod.

Az alkotáshoz semmilyen művészeti előképzettségre nincs szükséged!

Otthonodban dolgozol, így az eszközöket te biztosítod, de igyekszem olyan gyakorlatokat feltenni, amikhez nem szükséges semmilyen drága szerszám, vagy nyersanyag.

Az ABRAKADABRA egy zárt csoportot is magában foglal, ahol a többi ABRAKADABRA taggal kommunikálhatsz kreatív, együttérző, elfogadó, egymás alkotó- valamint önismereti munkáját támogató légkörben. A csoportszabályokról a Facebook csoporthoz való csatlakozáskor kapsz tájékoztatást. Kérlek vedd komolyan ezeket a szabályokat, érted, értetek vannak.

Fontos!
Kérlek, vedd figyelembe, hogy az ABRAKADABRA egy olyan online művészetterápiás gyakorlatgyűjtemény, ahol gyakorlatokkal önállóan dolgozol.

Az alkotás és a művészetek befogadása bizonyítottan jó hatással van lelki életünkre, mentális egészségünkre. Ugyanakkor az ABRAKADABRA, és a hozzá kapcsolódó online csoport sem feleltethető meg pszichoterápiának, ezért ha úgy érzed, hogy problémáid, élethelyzeted megoldása, vagy mentális állapotod javítása érdekében pszichológusra vagy pszichiáterre van szükséged, kérlek, keress fel egy szakembert, vagy érdeklődj háziorvosodnál a lehetőségekről.

Ha szívesen részt vennél offline egy művészetterápiás gyakorlatokkal dolgozó szocioterápiás csoportban, akkor nézelődj például a Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület weboldalán, esetleg az MMSZKE Facebook oldalán, vagy írj nekem!

Még néhány info
Ide kattintva a Gyakori kérdések és válaszok-at olvashatod el, itt pedig az első (nyilvános) ABRAKADABRA posztot, a füzetről, ami jól jöhet 😉
Egy kis segítség a regisztrációhoz: Hogyan lehet regisztrálni a Patreonra?

Kattints a Patreon gombra!
Become a Patron!