Patreon

Become a Patron!

A Virágversek tartalmának egy részéhez a Patreon-on férsz hozzá, pár perces regisztráció után. A 3 vagy 5 EUR támogatói havi díjat a rendszer minden hó elsején vonja le. Csatlakozásod időpontjától az adott csomag összes bejegyzése látható lesz számodra, egészen addig, amíg tag vagy. Természetesen bármikor dönthetsz úgy, hogy a Patreon oldalán lemondod a tagságot, mint ahogy, vissza is térhetsz.

Csomagok

Az Abrakadabra megszületését művészetterápiás tanulmányaim, az alkotó élet fontosságába vetett hitem, a csoportok támogató erejének megtapasztalása, és az online kapcsolódások  kényszerű népszerűsödése eredményezte. Ezen a felületen hetente új művészetterápiás gyakorlattal találkozhatsz, melyeket otthonodban (vagy bárhol) végezhetsz. Tagja lehetsz egy zárt facebook csoportnak is, ahol tapasztalatot is cserélhetsz a témában, más Abrakadabrásokkal.

A Pongyola Pitypang olyan napló, ami kicsit személyes ugyan, de azért bízom abban, hogy többnyire sikerül olyan témákat hozni, amik neked is érdekesek.

A regisztráció menete

Kattints ide:

Become a Patron!

A választott csomagnál kattints a Join gombra. Itt három lehetőséged van: használhatod Google vagy Facebook profilod, vagy regisztrálhatsz külön a Patreon oldalra.

Ha Google vagy Facebook profil mellett döntöttél:

választásod jelzését követően

válaszd ki az országod, és haladj tovább a Submit gombra kattintva.

Majd a fizetési adatok következnek, az alap beállíttás Euro, ezt kérlek, hagyd is így.

…és már kész is vagy!

Külön Patreon regisztráció esetén:

neved, e-mail címed és egy jelszó megadása szükséges,

aztán válaszd ki az országot,

erősítsd meg az e-mail címed,

majd töltsd ki a pénzügyi adatokat. Az alap beállíttás Euro, kérlek, ezt hagyd is így. (Ha mégsem ez lenne az alap, a három lehetőség közül válaszd az Eurót.)

Kész is! Most már regisztrált Patreonos vagy, ráadásul a Pitypang olvasója, vagy az Abrakadabra tagja, netán mindkettő! Szeretettel üdvözöllek! 🙂

Fontos, hogy tudd, patronálásoddal mélységesen megtisztelsz!

Ha további kérdésed van, bátran írj nekem!

Become a Patron!